сряда, 25 ноември 2009 г.

Дни на предизвикателствата 2009

Скъпи пътешественици, любители на предизвикателствата и „непораснали деца”, в началото на месец декември в Дом на Киното, София за пети пореден път ще се проведат традиционните „Дни на предизвикателствата”.

Програмата на фестивала:
Ден 1 (1 декември 2009)
Ден 2 (2 декември 2009)
Ден 3 (3 декември 2009)

В няколко поредни вечери ще бъдат представени значими събития, случили се под и над земята през 2009 година. Казват, че пътешествия от хиляди мили започват с една крачка. Днес дори една снимка, мисъл, идея или разказ на приятел може да ви отведат в неподозирани места и да ви запалят за нещо, считано от мнозина за опасно или неразумно.

Акцентите в програмата ще бъдат пътешествията, приключенията и екстремните изживявания из всички континенти и във всички техни форми: катерене, височинен алпинизъм, парапланеризъм, бънджи, кайт, пещери, ски, колела и много други...

Отново ще отделим време да поговорим за опазването на българската природа и да дискутираме как всеки може да се включи и подпомогне този процес.

За втора година в рамките на дните ще се проведе фотоконкурс „360 градуса предизвикателства”. Регламент за конкурса може да прочетете тук.

Няма коментари:

Темаскал в Стара планина - защо не?!

Преди 2-3 седмици получавам обаждане от неизвестен номер: Здрасти, Оги, попадна ми страницата Wander Ogy | BG Traveler , много пътешестваш, ...