понеделник, 30 ноември 2009 г.

Уикенда накратко

Петък вечер - Бар накрая на вселената с Ризов и Петя до 21:00 ч., после с Петя минахме през бар Петък в 21:30 ч., след това засякох Иво и Вили и ги замъкнах към БНР за Аларма Пънк Джас феста, там се видях с Мая и Мими, след което Жужа ме взе в 23:45 ч. и отидохме към пиано бара в хотел Феста Барчело, после Венци и Юлия се включиха, та така до 3:15 ч., след това с Жужа отидохме в Ескейп до към 6:00 ч., като другите продължиха в Брилянтин. На сутринта се събрахме отново в Дивака за крем супа с айрян.

Събота следобед - правихме снимки в магазин Пародия, харесах си кецове. Вечерта се качихме на Витоша в х-л Морени за юбилей-годишнината на Петко.

Неделя - след рождния ден в 10:00 ч. се разходиме до Алеко. После минахме през магазина на Salewa на бул. "Черни връх" от където си купих оила за трети път, след като 2 чифта вече затрих. Прибрахме се за обяд, след което аз минах през Пародия, където полуих подарък тениска на THTC за хубавите снимки, както и си купих харесаните кецове.
От там отидох да поиграя тенис на маса в Южния парк за около час със Стефан, след което отпраших към зимна пързалка Славия, за каране на кънки с Ризов и Блага. След това се отбих до Жужа за вечеря и игра на табла.

Няма коментари:

Темаскал в Стара планина - защо не?!

Преди 2-3 седмици получавам обаждане от неизвестен номер: Здрасти, Оги, попадна ми страницата Wander Ogy | BG Traveler , много пътешестваш, ...