петък, 2 март 2012 г.

Търсят се детски градини, които искат да се включат в проект за "вкусни градинки" в София


Здравейте приятели,

С радост ви съобщаваме, че през идния сезон ще имаме възможност да подкрепим създаването на вкусни градинки в десет различни държавни детски градини на територията на град София. Вкусните градинки ще са подобни на тази - www.gradinka.zaedno.net

"Вкусните градинки" са изключително популярна по света практика за екологично образование за най-малките на принципа "учене чрез преживяване", а тяхното изграждане е прекрасен повод за появата на солидарни (взаимно подкрепящи се) общности от родители, учители и доброволци. 

Изискванията са: детската градина да бъде ДЪРЖАВНА, да има ЖЕЛАНИЕ :), да има хубав ДВОР, да има директор, който е отворен за алтернативни форми на еко-образование, да има позитивен екип и най-ценното - да има активна родителска общност.

Моля, пишете ни ако се сещате за детска градина, която проявила интерес да се включи в проект за изграждане на "вкусна градинка".

Изпратете ни техни контакти или им дайте нашите най-късно до 5 март 2012, за да да ги поканим официално за партньори.


Фондация ЗАЕДНО - общуване за подкрепа и развитие

Мария Димитрова - 0889 429 165
Елена Анастасова - 0887 002 964

Skype: zaedno.net
Вкусната био-градинка: www.gradinka.zaedno.net

Сърдечно благодарим

Екипът на ЗАЕДНО

Няма коментари:

Темаскал в Стара планина - защо не?!

Преди 2-3 седмици получавам обаждане от неизвестен номер: Здрасти, Оги, попадна ми страницата Wander Ogy | BG Traveler , много пътешестваш, ...