сряда, 13 януари 2010 г.

Адекватна реакция от страна на таксиметровите компании


По долу цитирам реакциите на двете таксиметрови компании, от които аз се оплаках, както до медиите, така и на моя блог. В новините на ТВ7 в четвъртък от 19:00 ч. ще има и репортаж по темата.

По казус 1 - такси "ОК Супертранс"

Уважаеми господин Ковачев,

Във връзка с Вашето оплакване за начислена такса повикване от стоянката на Аерогара - терминал 1, бих искала да Ви благодаря за сигнала и да Ви информирам за мерките, които незабавно предприехме. В офиса беше извикан шофьорът на такси със служебен номер 1174 - Димитър Христов и заради неправомерното начисляване на такса повикване му беше наложена парична санкция в размер на 100 лв.( ще Ви изпратя сканирано копие на глобата утре, защото водачът нямаше цялата сума в наличност ). Уверявам Ви, че винаги сме готови да съдействаме активно за разрешаването на възникналите проблеми в сферата на предлаганата от нас услуга.

Поздрави,

Надя Стоева
Специалист работа с клиенти
О`Кей Супертранс АД
София 1574
Ул.Боян Магесник № 1
Тел. 02/9706115; факс: 02/9733349

По казус 2 - такси "За едно евро"

Господин Ковачев,

Относно преживяната от Вас неприятната ситуация от 10.01.2010 г. с таксиметров автомобил на фирма "За едно евро" ООД, искам да Ви поднеса нашите най-искрени извинения. На водача на таксиметровият автомобил е прекратен едностранно договора и няма право да работи вече във фирмата, наложена му е парична санкция, а автомобилът е разлепен и изваден от лицензията на фирма "За едно евро" ООД.

Надявам се, че няма да останете с лоши чуства към фирмата ни и ще продължите да използвате услугите ни.

С уважение,
Валя Михайлова
Технически сътрудник

3 коментара:

Анонимен каза...

браво!
..не, че е хубаво човек да бъде уволнен, но с постоянните си своеволия, таксиджиите прекалиха. поздравявам Ви за желанието изобщо да се занимавате.Хубавото е, че така давате стимул (или поне аз така си мисля) на много хора, претърпели какви ли не безобразия, да започнат да си търсят правата. и наистина - въпросът не е в 50-те стотинки, а в отношението.

Ира каза...

По повод изявленията на представители на таксиметрови фирми имам известен опит : ОК Супертранс ме накараха да се чувствам отговорна за това, че човек е загубил работното си място. Само за да попадна на същия шофьор в същата след два месеца - а ме увериха, че няма и да може да работи повече при тях. Така и не отговориха на запитването ми защо са ме излъгали за взетите мерки и съществува ли изобщо и глобата, която уж са му наложили!

Източник: ОК Супертранс

Анонимен каза...

на 17,01,2010г. към 23,50 часа кола 859 - СА9447ВТ на Такси "За едно евро" си работеше и беше с клиенти в кв.Суха река

Темаскал в Стара планина - защо не?!

Преди 2-3 седмици получавам обаждане от неизвестен номер: Здрасти, Оги, попадна ми страницата Wander Ogy | BG Traveler , много пътешестваш, ...