вторник, 23 декември 2008 г.

14.01.2009 г. - Общонационален протест

В редица български форуми започна организацията на ОБЩОНАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ на 14.01.2009г. Датата, на която депутатите се връщат от едномесечна коледна ваканция, ние, българите ще бъдем пред парламента, за да им покажем, че ни пука, че не спим и че няма да ги търпим!!!

Призовавам всички организации, които стачкуваха под различни форми поотделно да се обединят!

На сградата, която бе опорочена от 240 некадърници, пише "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА"!!! Нека се обединим - всички студенти, екозащитници, фермери, производители, пенсионери, гражданите на Република България на 14.01 всички заедно да им кажем "ПИСНА НИ"!!!

7 коментара:

Анонимен каза...

аз сам сагласна с този протест.240 некадърници се подиграха с нас.Казват че има криза за тях защо няма криза.Живеят си охолно и доволно и хич неим пука.Краино време е да вземеме пушките.Стига са ни мачкали тез некадърници.Искат да унищожат жсичко българско.

Анонимен каза...

И аз съм сагласен и силно искам този протест да прерастне в общонационален, но проблема е че наистина малко хора знаят за него, а това трябва да се разпространява лъвинообразно за да достигне до всички, които искад да вземат участие, всички на които не им е безразлично.Аз съм от Пловдив и правим организация за да бъдем повече.Ние ще сме там!!!

Анонимен каза...

ПЛОВДИВ - Тръгване за София 7:30 на 14.01.2009г. Място - пред главяния вход на Централна Гара. Всеки който иска нека бъде с нас!

Анонимен каза...

В Бургас мястото на протеста е пред община Бургас. ПОДКРЕПЕТЕ БЪЛГАРИЯ!

Анонимен каза...

ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГОНИ ИЛИ ИЗТРИЕ ЧУВСТВОТО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ В БЪЛГАРИЯ, БЕЗПОСЛЕДСТВЕНОСТА ОТ ДЕИСТВИЯТА НА ДЕПУТАТИТЕ И ЦЕЛИЯТ ДЪРЖАВЕН АПАРАТ, УНИЩОЖЕТЕ НОВИЯТ ПОРОБИТЕЛ, 20 ГОДИНИ СТИГАТ, 1 МИЛИОН ЕМИГРАНТИ,СТОТИЦИ ПОРЪЧКОВИ УБИИСТВА,ГЛАД,ПРЕСТЪПНОСТ,БЕЗАКОНИЕ,ХИЛЯДИ БЪЛГАРСКИ ПРОСТИТКИ,ПРОДАЖБА НА БЪЛГАРСКИ БЕБЕТА,САМОУБИИСТВА НА ПЕНСИОНЕРИ ОТ ГЛАД И БЕЗСИЛИЕ,МАСОВА БЕДННОСТ,КОРУПЦИЯ,УНИЩОЖЕНА ПРИРОДА,АБСОЛЮТНО ИЗТРИВАНЕ ИЛИ ИЗКРИВЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, ОРГАНИЗИРАНО И ЦЕЛЕВО БЕЗМИЛОСТНО УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ,БЪЛГАРСКА ЦЪРКВА И КУЛТУРА,ЗА СМЕТКА НА ЗАЛЯЛАТА НИ МРЪСНА И ПРОСТАШКА ЧАЛГА И БГ РАП МУЗИКА, ЧЕТИРИ ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ АБСОЛУТНО УНИЩОЖЕНИ, 30 МИЛИАРДА ВЪНШЕН ДЪЛГ ОТ 8 МИЛИАРДА 1989.................ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ГЕНОЦИТ, ПОВЕЧЕ ОТ УБИИСТВО, ТОВА Е ВОИНА С ЕДНА ОСНОВНА ЦЕЛ УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ...ВСИЧКИ НАВЪН ДА СПАСИМ И СЪБЕРЕМ ОСТАТЪЦИТЕ ОТ НАШАТА КРАСИВА РОДИНА,НАШАТА ТАТКОВИНА, НАШЕТО ОТЕЧСТВО

Анонимен каза...

защо няма място и час за събиране на недоволните хора и в пловдив

Анонимен каза...

ПЛОВДИВ спи ли или ще ходият само шепа хора в София.Дайте знак къде и в колко часа да се съберем!!!

Темаскал в Стара планина - защо не?!

Преди 2-3 седмици получавам обаждане от неизвестен номер: Здрасти, Оги, попадна ми страницата Wander Ogy | BG Traveler , много пътешестваш, ...