неделя, 24 февруари 2008 г.

За n-ти път във Виена

Този път бях във Виена по партийна линия на кръгла маса за зелени общински съветници от страните в Централна и Източна Европа. Бях заедно с един от нашите съветници - Христо Бардуков от гр. Созопол. Пъувахме в петък сутринта, на обед бяхме вече оставили багажа в хотела и пристигнали в "Rathaus", където се проведе заседанието. Програмата ни бе пълна до събота вечерта.

Първия ден беше по лек, вечеряхме в един ресторант, който е на зелените, с хубаво вино и органично приготвени ястия. Домакин ни бе един от районните кметове, избрамот листата на Виенските зелени.

Втората вечер, след края на официалната програма, след вечеря и по 2 бири с Христо хванехме промоцията на зимната пързалка пред "Rathaus" - за 4,50 евро, вкл. вход и кънки се пързаляхме на 4 400 кв. метра площ.



Неделя ни бе изцяло свободен ден, предвид факта, че самолета бе в 18:45 ч. Разходихме се до любимия дворец "Шонбрун", както и до "Белведере", площад "Свети Стефан" и др. Улисани във времето се оказа, че имаме реален шанс за да си изпуснем самолета. Но все пак успяхме, след като потичахме. :-)

Още снимки...СКОРО!!!

Няма коментари:

Темаскал в Стара планина - защо не?!

Преди 2-3 седмици получавам обаждане от неизвестен номер: Здрасти, Оги, попадна ми страницата Wander Ogy | BG Traveler , много пътешестваш, ...