сряда, 30 юли 2014 г.

Коя е идеалната почивка и как да я организирате

Искате да организирате за себе си и за любимия човек идеалната почивка. Само дето не сте сигурни какво точно означава това. Не се паникьосвайте, а следвайте съветите по-долу и ще се справите със задачата отлично.

Помислете какво най-много обичате да правите заедно

Харесва ви да се разхождате в планината, да лежите и да гледате филми по цял ден, да карате ролери, да играете табла на плажа и да пробвате нови коктейли? Набележете няколко неща, които обичате да правите заедно, а също и няколко, които ще ви хареса да пробвате и двамата за пръв път. Това ще определи и типа почивка, който да търсите.

Намерете оферта, която да отговаря на изискванията ви

Разгледайте предложенията за почивка на колкото се може повече туристически агенции. Търсете интересни дестинации, сравнявайте условията, датите и цените. Прегледайте и специалните оферти на туристическия сайт Procent.bg. Там обикновено има ексклузивни предложения, които не можете да намерите директно в агенция. 

Уверете се, че избирате дати, за които любимият ви човек няма планове

Предполага се, че идеалната почивка е изненада. Затова е добре да се погрижите да изберете период, в който половинката ви може да си вземе отпуска, няма неотложни роднински ангажименти или други важни планове. 

Не разваляйте доброто си настроение

Помнете, че колкото и да сте предвидливи, все нещо може да се случи. Не позволявайте това да помрачи хубавото ви прекарване с любимия човек. Самият факт, че сте положили усилия да организирате всичко и сте отделили време, което да прекарате само двамата, вече превръща почивката в идеална.

Няма коментари:

Темаскал в Стара планина - защо не?!

Преди 2-3 седмици получавам обаждане от неизвестен номер: Здрасти, Оги, попадна ми страницата Wander Ogy | BG Traveler , много пътешестваш, ...