сряда, 28 септември 2011 г.

sofia.urbanotopia.eu - Среща-дискусия за Урбанотопия - платформа за подаване на онлайн сигнали в София

На 29ти септември (четвъртък) от 18.30 часа в конферентната зала на Столичен инспекторат жителите на София ще имат възможност да обсъдят как могат да помогнат на града си чрез платформата за подаване на сигнали за проблеми в градската среда sofia.urbanotopia.eu. Какъв е резултата от първите постъпили сигнали чрез sofia.urbanotopia.eu? Имаме ли нужда от по-широк кръг от сигнали, от тези които се подават до момента - за какво искаме да алармираме институциите? Как да подобрим платформата и да я направим по-интуитивна за използване? На събитието ще присъстват представители на Столичен инспекторат, с които ще можем да поговорим за ефективността на постъпване на сигнали по електронен път. На събитието ще бъдат поканени и други представители на местните власти. 

За де се регистрирате, пратете мейл за потвърждение на peruz@bluelink.net;
За повече информация се свържете на peruz@bluelink.net, тел.: 02/ 987 47 48, моб. тел.: 0887 584 568, 0888 174 804. 

Събитията се осъществяват в рамките на проект „Информационни технологии за европейските граждани на ниво местна общност - да впрегнем глобалната мрежа за локално действие”, финансиран по програма „Европа на гражданите” на Европейския съюз и съфинансиран от фондация „Чарлз Стюарт Мот” чрез програма „Място за живот” 2011 на фондация „ЕкоОбщност”.

Няма коментари:

Темаскал в Стара планина - защо не?!

Преди 2-3 седмици получавам обаждане от неизвестен номер: Здрасти, Оги, попадна ми страницата Wander Ogy | BG Traveler , много пътешестваш, ...