събота, 21 февруари 2009 г.

Лек уикенд с малко занимания

След 4 дни под "домашен арест", лекувайки изстинка и хрема, най-накрая дооздравях и си позволих да се раздвижа. Именно съботата бе деня, в който от обяд започнаха дейностите по оздравителния ми план извън къщи.

Около обяд се вдигнахме до Боровец да караме ски. В 13:00 ч. бяхме на входа на кабината, като нямаше жив човек на опашка. В ниското имаше мъгла, но след междинна станция почна да се развиделява и горе се откри вълшебна гледка към вр. Мусала.

Пускахме цял ден на Маркуджиците и последното ни спускане бе до долна станция на кабината - около 17:00 ч.

След ски емоцията се прибрах и имах уговорка за вечеря с моя холандски приятел Аренд, който пътувайки на стоп, се завръщаше от ски ваканция в Грузия, вечеря в София и с продължение на пътуването със ски-спирка в Австрия за деня и прибиране в Амстердам, Холандия. Вечеряхме в Оливс на Гурко, изпратих го след това до метрото, за да може да стигне до Сливница, от където на караулката се качва на стоп-а и продължава на запад.

В 23:00 ч. вече бях на бразилска вълна, за "FESTA DO BRAZIL - Carnival Edition 2009" - парти, посветено на началото на карнавала в Рио де Жанейро.

Няма коментари:

Темаскал в Стара планина - защо не?!

Преди 2-3 седмици получавам обаждане от неизвестен номер: Здрасти, Оги, попадна ми страницата Wander Ogy | BG Traveler , много пътешестваш, ...