четвъртък, 31 май 2007 г.

Троен рожден ден в Бара

След като се срещнах инцидентно с Горица, която купуваше на Витан нова Нокиа и после седнахме на по бира в новия Дон Домат, взе че се обади Чавдар и се видяхме. Той нещо организира на Пампорово около средата на Юли и ме покани да се включа в организационния екип...да видим какво времето ще каже. Поразходих се и в 20:30 ч. бях в Бара.

Седнах си на мястото, направи ми впечатление 30 места, които бяха за 3-мата рожденици, но аз на бара съм си най-добре, и Жоро бе на работа....екстра. Звъннах на Венци, дойде Уили, Насо, Стефан и Ира, почнаха да идват и гостите на рождениците. С Венци подсигурихме местата за сбирката на класа от НПМГ'99 за събота. Блага се обади и тя била на близо, но се обади чак като се бе прибрала в Люлин. Дойде и Наско на Блага с други дружки, появи се Гагата.

Подкарахме се с менти, джинове, мохито, черпиха ни рожденниците с по уиски и стана много весело и както казва Венци Малкия петък се измества към средата на седмицата.

За първи път от много време насам се очаква да ходим в събота в бара и най-интересното е че гост ще бъде Ясен Петров. А да видим...

1 коментар:

Анонимен каза...

Oshte malko ako poizmestish denia na sybiraniata i sha si doide v normalnoto vreme - petyk/sybota...

Темаскал в Стара планина - защо не?!

Преди 2-3 седмици получавам обаждане от неизвестен номер: Здрасти, Оги, попадна ми страницата Wander Ogy | BG Traveler , много пътешестваш, ...