понеделник, 17 май 2010 г.

Преливане на река, човешка, т.е. Банска немърливост или Българска работа

Много се радвам, макар и да звучи грубо, от това, което се случи в гр. Банско. Показателно за множеството пробойни, които при леко напрежение се пропукват и стават подобни поразии, много ми хареса басейна на хотела, пълен с камъни и улицата превърнала се в каменна река. Дали тази година дигата пак ще я засипят и следващия път пак ще имаме подобна новина?

Дано да са разбрали местните, а и не само, защо е вредно изсичането на хилядите декари гори, изпълняващи важната задържаща водата функция, а не водата паднала като дъжд, да се стича директно отгоре и да понася всичко със себе си.

И какви глупости изговори кмета на Банско, и това ли била новината, че на Богомил Бонев му се наводнил хотела... Горкия... С неговите камъни по неговата глава. Пълно безхаберие на политическия елит през последните години...

Айде да почваме сега да сечем на Витоша. Проектите на Витоша ски са готови. Хем Симеоново, Драгалевци, Бистрица ще са по-често в новините!


Публикуване на коментар

Великденска Епопея 2018 - идеята, маршрутът, планирането

Едно необичайно пътешествие от София към Тел Авив с еднодневка до Йерусалим, придвижване към Киев с преход към Чернобилска област и Приби...