петък, 13 април 2007 г.

Нашият любим четвъртък

След седмица, изпълнена с крайни срокове за предаване на документи и други елементи на бюрокрацията заслужено се организарахме за вечеринка в Бара.

Следобеда минавайки покрай Бара, реших да хапна една супичка и резервирах 8 места на нашето място, а именно на бара. Направи ми впечетление, че има новомонтирани видео екрани.

След работа бях поел ангажимент да отскоча до брачедката за да монтирам един абсорбатор и да правим едни тръби. Както се очакваше работата не мина без забавяне. Наложи се да хвана такси и в Бара кацхнах около 21:45ч.

Междувременно бях изнервен от някои обстоятелства - Стефан вдигнал температура, Данчето си заминала за Раднево, Венци на работа нощна смяна и е свободен чак след 2:00ч., Горица уморена от работната седмица...и то в бара кой...никой, за кво толкоз места запазих?!

В бара вече бяха Дени, Ива и Боко, Блага, Цвети и Люси. Светльо се очакваше към 22:30ч., той винаги идва на време... Блага и ко. си тръгнаха по-рано защото съвестта и ангажиментите им на другия ден не им даваха да останат повече. Та се заформихме пак сериозни хора, след като и Боко си тръгна. И като почнахме едни кокарачи, ламборджинита, джинове с тоник и бири...стана весело. Уж да си хоим рано ма то си стана време, че и Венци дойде в 2:00ч. и откарахме до 3:30ч.

Няма коментари:

Темаскал в Стара планина - защо не?!

Преди 2-3 седмици получавам обаждане от неизвестен номер: Здрасти, Оги, попадна ми страницата Wander Ogy | BG Traveler , много пътешестваш, ...