сряда, 13 юни 2012 г.

БЛОКАДА НА ОРЛОВ МОСТ ПО СЛУЧАЙ ГЛАСУВАНИЯ ЗАКОН ЗА ГОРИТЕ


Скъпи приятели, 

Днес в Парламента бе гласуван Законът за горите с поправки, които сериозно биха ощетили нашата прекрасна гора и живота в нея. 
Затова днес граждани се събират на Орлов мост, за да изразят своята позиция и желание да бъдат чути. 
Среща на езерото Ариана в София, при изхода на подлеза на Орлов мост в 19:30 ч. 

Ето това съобщение се разпространява във фейсбук и по други социални мрежи и канали: 

БЛОКАДА НА ОРЛОВ МОСТ ПО СЛУЧАЙ ГЛАСУВАНИЯ ЗАКОН ЗА ГОРИТЕ 

Днес е рожденият ден на бат'Бойко. ПоДУПЕчните му депутати направиха най-добрия подарък на него и близките до него олигарси - гласуваха промените в закона за горите. Заради един човек и една банка, заради финансирането на една предизборна кампания, против природата на България, против всички нас! 

Как: елате за предпочитане с колела, но ако нямате - с кучета, детски колички, пеша...

Какво правим: събираме се на езерото Ариана точно в 19:30 и точно в 19:40 излизаме на платното на Орлов мост (ще разберете как намясто). Ако решим се местим на друго място. Стоим там докато всички медии разберат за това, че след 2 години няма да остане гора в България, докато започне диалог за скандалните промени. 

Защо: защото медиите са купени, но няма вечно да мълчат. Защото това е начинът да върнем подаръка на Бойко обратно. Защото няма парламент - под строй депутатите на бат'Бойко гласуват без да мислят. Защото Емо Фаса в дебатите в НС каза, че протестиращите били точно 6 и че ние не сме гражданско общество. 

Разпространявай спешно по мейли, ФБ, скайп, sms. Само днес можем да защитим Гората на България!

НЯКОИ ОТ ВАС МОГАТ ДА ПОЛУЧАТ ТОВА СЪОБЩЕНИЕ ТВЪРДЕ КЪСНО ПОРАДИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРИЧИНИ, НО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ОПИТАМЕ ДА ГО РАЗПРОСТРАНИМ ДО МАКСИМАЛЕН БРОЙ ХОРА, ВЪПРЕКИ КРАТКИТЕ СРОКОВЕ ЗА РЕАКЦИЯ
-- 
Кампания "За да остане природа в България!"
Публикуване на коментар

Великденска Епопея 2018 - идеята, маршрутът, планирането

Едно необичайно пътешествие от София към Тел Авив с еднодневка до Йерусалим, придвижване към Киев с преход към Чернобилска област и Приби...