сряда, 6 януари 2010 г.

Протест срещу ГМО

Управляващите искат в страната ни да отпаднат ВСИЧКИ ЗАБРАНИ за отглеждане и продажби на генетично модифицирани организми (ГМО), както и да се освободи цялата ни територия за ГМО, без значение дали е екологична зона.

Ако забраните отпаднат, започва необратим процес, непоправим ... Ще плащаме със здравето си и ние, и децата ни, и техните деца...

Предлагам Ви да прочетете, подпишете и разпространите тази ПЕТИЦИЯ против предстоящите промени в Закона за ГМО http://grazhdani.eu/nachalo.php.

Каним Ви и на ПРОТЕСТ, официално организиран от БНАП (Българската национална асоциация на потребителите) на 13.01.2010 г. от 11.30 ч. до 13.00 ч.

Място: До северния вход на Народното събрание, в градинката между Ректората на СУ „Св. Климент Охридски”, Националната художествена академия и Народното събрание – извън охраняемата зона на Народното събрание.

Съорганизатори са: „Инициативен комитет на родители от портал bg-mamma”, "Агролинк", "За земята", "Коалиция „За да остане природа в България””.

Може би вече сте подписали първата петиция, против царевичния хибрид (подпишете и нея, заедно ще ги внасяме в Народното събрание http://forthenature.org/petitions/12/). Новата петиция, в сайта граждани.eu, е в отговор на по-нови и по-безумни действия на управляващите.

Молим Ви: отделете 5 минути да подпишете двете петиции и 2 часа, за да присъствате на ПРОТЕСТА пред Народното събрание!

Сега се решава национален въпрос за бъдещето на природата ни, икономиката ни, храната ни, здравето ни!

Чакаме Ви!

ПП: Ако имате връзка със своя депутат или въобще някой депутат, потърсете го и му разкажете как България е на път да стане васал на американски фирми, убиващи природа и хора. Гледайте например филма „Светът според Монсанто” (от сайта за документални филми kolibka.com). Неприятно гледане!
Публикуване на коментар

Всичко с времето си - за босоногото бягане по пясък и историята на една чешма

  Преди повече от две години участвах на първото си състезание по пясък и на бос крак - Камчийски пясъци 2015 . Записах се на късат...