неделя, 9 март 2008 г.

Рожден ден на Уили

С Уили бяхме резервирали места на бара още седмица по-рано, като идеяа бе да се празнува рождения ден и на Доротея. Посъбрахме се старите дружки от Люлин - Насо и Сашо, Пламен, Насо и Янко, Стефан, Гагата и Доротея и др. Наистина това беше ядрото на нашите детски години и неизбежно започнахме да си спомняме кой каква магария е свършил, кой на какви игри е играл и т.н. Разбира се ние с Уили имаме най-богатата колекция от свършени глупости, като на върха са намзаните с масло релси на трамвая в началото на деведесетте години, кражбата на праскови и череши от съседни блокове в Люлин, игрите на добри и лоши и изтезанията върху наши другарчета и т.н.

Неизбежно и както се очакваше доста хора си тръгнаха рано, поради факта, че в неделя вечер всеки е уморен и се готви за работната седмица, но може би така бе по-добре за да не се прекалява с танците и алкохола. :-)

Снимките скоро...

Няма коментари:

Темаскал в Стара планина - защо не?!

Преди 2-3 седмици получавам обаждане от неизвестен номер: Здрасти, Оги, попадна ми страницата Wander Ogy | BG Traveler , много пътешестваш, ...