неделя, 7 октомври 2007 г.

Три дена - яли, пили и се веселили

Този парти уикенд се оказа най-дългият от много месеци насам. Като сме се почнали в петък вечерта със Светльо, първо в клуб "Insight", където бяхме с Марто и Мариана за 2 ч. на по бири, в събота първо в "Бар на края на вселената", после в ретро-клуб "Ликьор" и неделя пак първо в Бара и накрая в "Insight". Дните се оказаха времето за спане, а нощите за почерпка и купонясване.

Много ми хареса в "Ликьор" след първото и последно ходене, което правих за рождения ден на Венци на 8 септември. Със Светльо имахме уговорка да се видим на станция "Сердика", аз носех половин бутилка "Martini", взехме 2 чаши от McDonalds и си наляхме. Отидохме пред клуба, където ни чакаше Ива. Допихме си "Кока Кола"-та с лед и дори не плащахме за вход на охраната, защото на въпросът им "лични карти" аз отвърнах "пак ли ще ни проверявате" и те казаха "...щом сте вътре айде по-бързо". ;-)

В неделята след наспиване до 16:00 ч. малко в къщи и айде към Бара, макар че преди това уж имаше някакъв концерт на пл. "Батенберг", но тъй като бе голям панаир отидох директно в Бара. Пихме по няколко бири и към 1:00 ч. се присетих, че Марто е на работа в "Insight". Там се отбихме за малко и се прибрах към 3:30 ч.

Ретро-клуб "Ликьор" в неделя на разсъмване
Публикуване на коментар

Великденска Епопея 2018 - идеята, маршрутът, планирането

Едно необичайно пътешествие от София към Тел Авив с еднодневка до Йерусалим, придвижване към Киев с преход към Чернобилска област и Приби...